Nieuws

Het laatste nieuws over MH-SD...

Fijne Jaarwisseling

Wij wensen onze leden en ook niet-leden een fijne jaarwisseling en we zien jullie graag in een nieuw jaar met nieuwe kansen terug bij onze lessen/trainingen.

Onze lessen/trainingen beginnen weer na 19 januari 2021.

Tot dan !

Spaar mee voor MH-SD


Vanaf woensdag 30 september kunt u bij Jumbo Middelharnis gaan sparen voor onze vereniging. Voor elke €10,- die u besteedt­ ontvangt u een spaarpunt. 

Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze.

Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze vereniging te geven.

Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk nieuwe materialen en club tenues voor onze leden aanschaffen. In de supermarkt staat een drop-box waar u ze in achter kunt laten. Op https://jumbosparenmetelkaar.nl/gv-mh-sd/ kunt u zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze vereniging toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de "Jumbo Sparen met Elkaar"app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Indien gewenst kunt u uw gespaarde punten ook fysiek inleveren bij ons. Bij de ingang van de gymzaal staat vanaf volgende week een drop-box waar u ze in achter kunt laten.

 

Zoals te zien op bovenstaande foto zeggen de Freerunners van Stad a/h Haringvliet :

 

         spaar mee voor MH-SD !

 

Freerun training Stad

 

Afgelopen vrijdag konden de Freerun groepen van Stad a/h Haringvliet eindelijk weer trainen.

De Freerun training was buiten naast de sporthal en de kinderen stonden te popelen om het parcours gemaakt door meester Raimond uit te proberen. 

Na een warm welkom van meester Raimond waarin hij ook nog eens vertelde wat de voorwaarden zijn om mee te doen, konden de kinderen zich opwarmen op de airtrack.

De voorwaarden om mee te mogen doen, waren al eerder in de groepsapp verzonden, zodat iedereen goed voorbereid bij de training aanwezig kon zijn.

Helaas kunnen de Freerun groepen die trainen in de Staver nog niet beginnen.

Dit gezien er nog geen gelegenheid is om naast de Staver een parcours te maken.

Dit alles heeft te maken met de verbouwing waar de sportal de Staver in zit. 

 

 

Decathlon Clubkas actie

Vanaf nu kunt u onze clubkas extra spekken door uw aankopen bij Decathlon te doen via de banner op onze website. Tijdelijk levert dat ons zelfs 10% van het totale aankoopbedrag op! Dus als u toch al op zoek was naar sport artikelen, koop deze dan simpel en snel in de webwinkel van Decathlon! Klik hieronder op het Decathlon logo om direct naar de webwinkel van Decathlon te gaan via onze gepersonaliseerde link.

Teleurstelling

Dutch Gymnastics oftewel KNGU is erg teleurgesteld

in de nieuwe maatregelen rondom het corona virus.

Lees HIER hun reactie.